5ο Διεθνές Συνέδριο "Τέχνες για την Παιδικότητα, την Κοινωνική και Ανθρώπινη Ανάπτυξη"

on Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016. Posted in Παρουσιάσεις

5ο Διεθνές Συνέδριο

Το 5ο Διεθνές Συνέδριο "Τέχνες για την Παιδικότητα, την Κοινωνική και Ανθρώπινη Ανάπτυξη", διοργανώθηκε στο Ίδρυμα Calouste Gulbenkian στην Λισαβόνα, τον Νοέμβριο 2016, από την Καθηγήτρια Μουσικής Ψυχολογίας και Μουσικής Εκπαίδευσης Helena Rodriguez και το πρότζεκτ Germinarte - Καλλιτεχνικός μετασχηματισμός για την Ανθρώπινη και Κοινωνική Ανάπτυξη. 

Μετά από επίσημη πρόσκληση, η Δρα Αύρα Πιερίδου Σκουτέλλα παρουσίασε και ανάλυσε τη δημιουργία της έκδοσης Κυπριακά Παραδοσιακά Τραγούδια για Παιδιά μέσα από την Επιστήμη της Μουσικής Παιδαγωγικής. 

Το κοινό έδειξε έντονο ενδιαφέρον για πρωτοβουλίες του CCRSM σχετικά με την παιδική μουσική της πρώιμης παιδικής ηλικίας, την ανθρωπολογία της μουσικής παιδικής ηλικίας, την ανάπτυξη του διδακτικού υλικού και το εκπαιδευτικό υλικό γονικής μουσικής, ηχητική ηγεσία και τα έργα μας MusiChild και το Μεσογειακό Φόρουμ της Μουσικής Εκπαίδευσης στην Προσχολική Παιδική ηλικία. Ταυτόχρονα, ήταν πρόθυμοι να μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες, γνώσεις και ιδέες. 

Portugal 2 r

Portugal 4 r